19.06.2015

ZÍSKEJTE ZAJÍMAVOU A DOBŘE PLACENOU PRÁCI NEBO SI ZLEPŠETE POZICI VE FIRMĚ! PŘIJĎTE NA KURZ, SLOŽTE ZKOUŠKU A ZÍSKEJTE PROFESNÍ KVALIFIKACI SPECIALISTA MARKETINGU UZNÁVANOU VE VŠECH ZEMÍ EVROPSKÉ UNIE.

Absolvováním vzdělávacího programu se vám tak otevřou dveře k atraktivní práci nejen v ČR, ale případně i v Evropě.

TOTO VŠE JE MOŽNÉ ZÍSKAT ZDARMA (Díky proplacení Úřadem práce v rámci zvolené rekvalifikace. Požádat o to může jak nezaměstnaný, tak i osoba v pracovně právním vztahu. Stačí být jen evidován na ÚP ať jako uchazeč o zaměstnání, nebo i zájemce o zaměstnaní /můžete prácovat/ - pro více informací nás kontaktujte.)

NEVÁHEJTE A PŘIHLAŠTE SE NA KURZ V TERMÍNU 1.6.2015 - 26.6.1015 PO/ST/PÁ 8:30-15 HODIN V CENTRU PRAHY  (pro pracující možno upravit dny s rozšířením o víkendy pro minimalizaci nutnosti výběru dovolené)  A UVÍTEJTE LÉTO ZÍSKÁNÍM POTVRZENÍM, ŽE JSTE SPECIALISTI MARKETINGU (platné v EU)! 

AKREDITOVANÝ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM JE DLE EVROPSKÉHO RÁMCE KVALIFIKACÍ HODNOCENÝ VÍCE NEŽ MATURITA. 

Vzdělávací instituce Centrum Informační Společnosti (dále CIS) přichází s jedinečnou nabídkou na českém trhu! – s možností absolvovat rekvalifikační kurz a tím získat „Potvrzení o účasti v akreditovaném vzdělávacím programu Specialista marketingu“ a zároveň získat i „Osvědčení o profesní kvalifikaci Specialista marketingu“, neboť CIS je rovněž autorizovanou osobou.

Kurz „Specialista marketingu“ je akreditován Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy České republiky a je velmi kvalitní přípravou ke zkoušce profesní kvalifikace Specialista marketingu 66-021-N, která je akreditována Ministerstvem průmyslu a obchodu. 

>> Tato PROFESNÍ KVALIFIKACE platí v rámci celé Evropské unie a vy ji nyní můžete získat!! Získáte tím dosud nejvyšší možný stupeň kvalifikace specialisty marketingu v souladu s legislativou Evropské unie a to zvýší vaši hodnotu na pracovním trhu. <<

Během JEDNOHO MĚSÍCE (intenzivní kurz - pracovní dny) vás naučíme orientovat se v principech marketingu a marketingovém mixu, provádět a zpracovávat marketingové analýzy a efektivně využívat znalosti specialisty marketingu pro reálný trh. Setkáte se spoustou ukázek z praxe. Zároveň zde není opomíjena problematika online marketingu.

Díky profesionálnímu lektorskému týmu získáte nespočet nových a zajímavých informací (program kurzu http://www.narodnikvalifikace.cz/kvalifikace-1070-Specialista_marketingu/revize-917/kvalifikacni-standard)

Jako bonus je na závěr kurzu možnost vyzkoušet si zkoušku pro získání profesní kvalifikace nanečisto pro zvýšení pravděpodobnosti úspěšného složení zkoušky.

Bližší informace o zkoušce jsou http://www.narodnikvalifikace.cz/kvalifikace-1070-Specialista_marketingu/revize-917/hodnotici-standard. 

Výhody našeho rekvalifikačního kurzu „Specialista marketingu“:

  • Jsme první v ČR, kteří máme akreditaci na rekvalifikační kurz „Specialista marketingu“ (profesní kvalifikace) a zároveň i autorizaci  - tudíž cíleně připravujeme účastníky kurzu na zkoušku profesní kvalifikace "Specialista marketingu"
  • Špičkový lektorský tým: Garantujeme vysokou kvalitu a velmi profesionální (osobní) přístup ke každému klientovi.
  • Dobře dostupné školící prostory
  • Praktičnost kurzu (vyzkoušíte si znalosti na skutečné firmě)
  • Možnost proplacení kurzu včetně zkoušky (navíc i opravný termín) Úřadem práce  (podmínka: evidence na ÚP - což můžete být jako uchazeč i zájemce o zaměstnání)
  • Pro samoplátce možnost až 3 měsíční splátky bez navýšení.
  • Hrazení cestovného: Snažíme se vyjít vstříc i našim mimopražským zájemcům, proto participujeme na cestovních nákladech až do výše 2000 Kč (dle vzdálenosti  dojíždění)
  • V kurzu je zahrnuta i výuka online marketingu (zdarma obdržení výukového 101 stránkového materiálu psané lektorem VŠ a marketingovým specialistou ) - Obor s velkou budoucností: Vysoké platy a široké uplatnění v tomto oboru

Investujte do vašeho vzdělávání a objednejte si kurz co nejdříve.

Velká poptávka ze strany zaměstnavatelů v České republice (nejen v Praze) i v zahraničí:Aktuálně se v ČR hledá více než 550 marketérů.

Zdroj: jobs.cz