Název | Kód | Typ kvalifikace | Platnost |
---|---|---|---|
Operátor/operátorka výroby másla | 29-067-M | profesní | od 12.9.2023 do neomezeně |
Operátor/operátorka výroby másla | 29-067-M | profesní | od 21.10.2022 do 12.9.2023 |
Operátor výroby másla | 29-067-M | profesní | od 21.8.2019 do 20.10.2022 |
Operátor výroby másla | 29-067-M | profesní | od 24.10.2014 do 20.10.2019 |
Operátor/operátorka výroby tavených sýrů | 29-055-M | profesní | od 12.9.2023 do neomezeně |
Operátor/operátorka výroby tavených sýrů | 29-055-M | profesní | od 21.10.2022 do 12.9.2023 |
Operátor výroby tavených sýrů | 29-055-M | profesní | od 21.8.2019 do 20.10.2022 |
Operátor výroby tavených sýrů | 29-055-M | profesní | od 29.10.2013 do 20.10.2019 |
Rekvalifikační kurz Sýrař aneb Víš, co jíš? Nevíš? U nás se to naučíš!
Vyšší odborná škola potravinářská a Střední průmyslová škola mlékárenská v Kroměříži je monotypní polyfunkční odborná škola nabízející maturitní, vyšší odborné i bakalářské studium profilované do oblasti potravinářství, a to jak do výroby bezpečných potravin, tak i jejich komplexní kontroly.
Standardy profesních kvalifikací schválené 24. 10. 2014
Standardy profesních kvalifikací schválené 30. 7. 2019