Úplná profesní kvalifikace

Skupina oborů: Potravinářství a potravinářská chemie

Vztahy s dalšími kvalifikacemi

Školní obory

K maturitní zkoušce z oboru vzdělání Technologie potravin (29-41-M/01) lze být připuštěn po předložení osvědčení o získání některé z uvedených skupin profesních kvalifikací .

Technik/technička pro kontrolu kvality a bezpečnosti potravin v mlékárenství 29-080-M 4
Technolog/technoložka v mlékárenské a sýrařské výrobě 29-081-M 4
Technik/technička pro kontrolu kvality a bezpečnosti potravin v masném průmyslu 29-077-M 4
Technolog/technoložka zpracování masa 29-079-M 4
Technik/technička pro kontrolu kvality a bezpečnosti potravin v pekárenství 29-095-M 4
Technolog/technoložka v pekárenství 29-096-M 4
Technik/technička pro kontrolu kvality a bezpečnosti potravin v konzervárenství 29-093-M 4
Technolog/technoložka v konzervárenství 29-094-M 4
Technik/technička mlýnské laboratoře 29-084-M 4
Technolog/technoložka mlýnské výroby 29-083-M 4

K maturitní zkoušce z oboru vzdělání Technologie potravin (29-41-L/51) lze být připuštěn po předložení osvědčení o získání některé z uvedených skupin profesních kvalifikací .

Technik/technička pro kontrolu kvality a bezpečnosti potravin v mlékárenství 29-080-M 4
Technolog/technoložka v mlékárenské a sýrařské výrobě 29-081-M 4
Technik/technička pro kontrolu kvality a bezpečnosti potravin v konzervárenství 29-093-M 4
Technolog/technoložka v konzervárenství 29-094-M 4
Technik/technička pro kontrolu kvality a bezpečnosti potravin v pekárenství 29-095-M 4
Technolog/technoložka v pekárenství 29-096-M 4
Technik/technička pro kontrolu kvality a bezpečnosti potravin v masném průmyslu 29-077-M 4
Technolog/technoložka zpracování masa 29-079-M 4
Technik/technička mlýnské laboratoře 29-084-M 4
Technolog/technoložka mlýnské výroby 29-083-M 4

Profesní kvalifikace

Úplnou profesní kvalifikaci Technik v masném průmyslu (29-99-M/07) lze prokázat předložením osvědčení o získání některé z uvedených skupin profesních kvalifikací .

Technik/technička pro kontrolu kvality a bezpečnosti potravin v masném průmyslu 29-077-M 4
Technolog/technoložka zpracování masa 29-079-M 4
Zobrazit historické