Úplná profesní kvalifikace

Skupina oborů: Potravinářství a potravinářská chemie
Povolání: Obsluha strojů a zařízení pro výrobu potravin

Vztahy s dalšími kvalifikacemi

Školní obory

K závěrečné zkoušce z oboru vzdělání Výrobce potravin (29-51-H/01) lze být připuštěn po předložení osvědčení o získání některé z uvedených profesních kvalifikací  nebo skupin profesních kvalifikací .

Vinař/vinařka 29-060-H 3
Obsluha mlýnských strojů 29-038-H 3
Obsluha zařízení sil 29-039-H 3
Skladník, balič a expedient / skladnice, balička a expedientka mlýnských výrobků 29-040-H 3
Mlékař/mlékařka 29-036-H 3
Sýrař/sýrařka 29-037-H 3
Pracovník/pracovnice příjmu surovin pro výrobu potravin 29-089-H 3
Pracovník/pracovnice výroby potravin 29-090-H 3
Skladník a distributor / skladnice a distributorka potravin 29-091-H 3
Pracovník/pracovnice spilky a pivovarského sklepa 29-100-H 3
Pracovník/pracovnice stáčíren piva 29-099-H 3
Pracovník/pracovnice varny pivovaru 29-059-H 3

Profesní kvalifikace

Úplnou profesní kvalifikaci Výrobce potravin (29-99-H/17) lze prokázat předložením osvědčení o získání některé z uvedených skupin profesních kvalifikací .

Pracovník/pracovnice příjmu surovin pro výrobu potravin 29-089-H 3
Pracovník/pracovnice výroby potravin 29-090-H 3
Skladník a distributor / skladnice a distributorka potravin 29-091-H 3
Zobrazit historické