Úplná profesní kvalifikace
Skupina oborů: | Potravinářství a potravinářská chemie |
---|
Vztahy s dalšími kvalifikacemi
Školní obory
K maturitní zkoušce z oboru vzdělání Technologie potravin (29-41-M/01) lze být připuštěn po předložení osvědčení o získání některé z uvedených skupin profesních kvalifikací . |
|||
---|---|---|---|
|
Technolog mlýnské výroby | 29-083-M | 4 |
|
Technik mlýnské laboratoře | 29-084-M | 4 |
|
Technik pro kontrolu kvality a bezpečnosti potravin v konzervárenství | 29-093-M | 4 |
|
Technolog v konzervárenství | 29-094-M | 4 |
|
Technik pro kontrolu kvality a bezpečnosti potravin v pekárenství | 29-095-M | 4 |
|
Technolog v pekárenství | 29-096-M | 4 |
|
Technik pro kontrolu kvality a bezpečnosti potravin v masném průmyslu | 29-077-M | 4 |
|
Technolog zpracování masa | 29-079-M | 4 |
|
Technik pro kontrolu kvality a bezpečnosti potravin v mlékárenství | 29-080-M | 4 |
|
Technolog v mlékárenské a sýrařské výrobě | 29-081-M | 4 |
Profesní kvalifikace
Úplnou profesní kvalifikaci Technik v mlynářství (29-99-M/08) lze prokázat předložením osvědčení o získání některé z uvedených skupin profesních kvalifikací . |
|||
---|---|---|---|
Technolog mlýnské výroby | 29-083-M | 4 | |
Technik mlýnské laboratoře | 29-084-M | 4 |