Úplná profesní kvalifikace
Skupina oborů: | Potravinářství a potravinářská chemie |
---|
Vztahy s dalšími kvalifikacemi
Úplná profesní kvalifikace Cukrář (kód:29-54-H/01) je rozvíjena profesní kvalifikací Řemeslná výroba perníků (kód:29-042-H) .
Úplná profesní kvalifikace Cukrář (kód:29-54-H/01) je rozvíjena profesní kvalifikací Výroba a zpracování modelovací a marcipánové hmoty (kód:29-008-H) .
Úplná profesní kvalifikace Cukrář (kód:29-54-H/01) je rozvíjena profesní kvalifikací Výroba zmrzlin (kód:29-014-H) .
Úplná profesní kvalifikace Cukrář (kód:29-54-H/01) je rozvíjena profesní kvalifikací Výroba karamelových a kandytových výrobků (kód:29-015-H) .
Úplná profesní kvalifikace Cukrář (kód:29-54-H/01) je rozvíjena profesní kvalifikací Řemeslné zpracování čokolády (kód:29-016-H) .
Úplná profesní kvalifikace Cukrář (kód:29-54-H/01) je rozvíjena profesní kvalifikací Výroba nečokoládových cukrovinek (kód:29-046-H) .
Školní obory
K závěrečné zkoušce z oboru vzdělání Cukrář (29-54-H/01) lze být připuštěn po předložení osvědčení o získání některé z uvedených skupin profesních kvalifikací . |
|||
---|---|---|---|
|
Výroba jemného pečiva | 29-002-H | 3 |
|
Výroba zákusků a dortů | 29-007-H | 3 |
|
Výroba restauračních moučníků | 29-012-H | 3 |
Profesní kvalifikace
Úplnou profesní kvalifikaci Cukrář (29-54-H/01) lze prokázat předložením osvědčení o získání některé z uvedených skupin profesních kvalifikací . |
|||
---|---|---|---|
Výroba jemného pečiva | 29-002-H | 3 | |
Výroba zákusků a dortů | 29-007-H | 3 | |
Výroba restauračních moučníků | 29-012-H | 3 |