Úplná profesní kvalifikace

Skupina oborů: Potravinářství a potravinářská chemie

Vztahy s dalšími kvalifikacemi

Úplná profesní kvalifikace Cukrář (kód:29-99-H/15) je rozvíjena profesní kvalifikací Řemeslný výrobce / řemeslná výrobkyně perníků (kód:29-042-H) .
Úplná profesní kvalifikace Cukrář (kód:29-99-H/15) je rozvíjena profesní kvalifikací Pracovník/pracovnice výroby a zpracování modelovací a marcipánové hmoty (kód:29-008-H) .
Úplná profesní kvalifikace Cukrář (kód:29-99-H/15) je rozvíjena profesní kvalifikací Pracovník/pracovnice výroby zmrzlin (kód:29-014-H) .
Úplná profesní kvalifikace Cukrář (kód:29-99-H/15) je rozvíjena profesní kvalifikací Výrobce/výrobkyně karamelových a kandytových výrobků (kód:29-015-H) .
Úplná profesní kvalifikace Cukrář (kód:29-99-H/15) je rozvíjena profesní kvalifikací Řemeslný zpracovatel / řemeslná zpracovatelka čokolády (kód:29-016-H) .
Úplná profesní kvalifikace Cukrář (kód:29-99-H/15) je rozvíjena profesní kvalifikací Pracovník/pracovnice výroby nečokoládových cukrovinek (kód:29-046-H) .

Školní obory

K závěrečné zkoušce z oboru vzdělání Cukrář (29-54-H/01) lze být připuštěn po předložení osvědčení o získání některé z uvedených skupin profesních kvalifikací .

Cukrář/cukrářka pro výrobu restauračních moučníků 29-012-H 3
Cukrář/cukrářka pro výrobu zákusků a dortů 29-007-H 3
Pracovník/pracovnice výroby jemného pečiva 29-002-H 3

Profesní kvalifikace

Úplnou profesní kvalifikaci Cukrář (29-99-H/15) lze prokázat předložením osvědčení o získání některé z uvedených skupin profesních kvalifikací .

Cukrář/cukrářka pro výrobu restauračních moučníků 29-012-H 3
Cukrář/cukrářka pro výrobu zákusků a dortů 29-007-H 3
Pracovník/pracovnice výroby jemného pečiva 29-002-H 3
Zobrazit historické