Vybrané obory kvalifikace


Vašemu výběru odpovídá 89 profesních kvalifikací

Název profesní kvalifikace Kód Platnost Úroveň
Balení a expedice masa, drůbežího masa, králíků, zvěřiny a výrobků z nich 29-026-H Platný 3
Bourání masa 29-021-H Platný 3
Faremní zpracovatel mléka 29-085-H Platný 3
Krmivářský dělník 29-092-E Platný 2
Lihovarník 29-068-H Platný 3
Likérník 29-069-H Platný 3
Manipulant surovárny 29-056-H Platný 3
Manipulant v rafinerii cukru - krystalizaci 29-088-H Platný 3
Mlékař 29-036-H Platný 3
Obsluha lisovacího zařízení ovoce 29-047-H Platný 3
Obsluha mlýnských strojů 29-038-H Platný 3
Obsluha zařízení pro konzervaci potravin tepelným ošetřením 29-066-H Platný 3
Obsluha zařízení pro konzervaci potravin zmrazováním 29-065-H Platný 3
Obsluha zařízení sil 29-039-H Platný 3
Operátor extruderu v potravinářství a krmivářství 29-071-M Platný 4
Operátor linky pro výrobu krmných směsí 29-031-M Platný 4
Operátor linky pro výrobu premixů 29-032-M Platný 4
Operátor pasterační stanice 29-051-M Platný 4
Operátor přípravy zákysů 29-052-M Platný 4
Operátor soloven sýrů 29-053-M Platný 4
Operátor věžové sušárny mléka a odparky 29-054-M Platný 4
Operátor výroby másla 29-067-M Platný 4
Operátor výroby tavených sýrů 29-055-M Platný 4
Ošetření jatečně upravených těl jatečných zvířat a vedlejších jatečných produktů 29-020-H Platný 3
Porážení, jatečné opracování a porcování drůbeže 29-022-E Platný 2
Porážení, jatečné opracování a porcování králíků 29-006-E Platný 2
Porážka a konečná úprava těl jatečných zvířat 29-019-H Platný 3
Potravinářský dělník 29-058-E Platný 2
Pracovník pro řádné zacházení s malými jatečnými zvířaty na porážkách 29-034-H Platný 3
Pracovník pro řádné zacházení s velkými jatečnými zvířaty na porážkách 29-035-H Platný 3
Pracovník varny pivovaru 29-059-H Platný 3
Pracovník výroby hotových pokrmů 29-070-H Platný 3
Pracovník výroby nálevů pro sterilovanou zeleninu a ovoce 29-048-H Platný 3
Pracovník výroby ovocných destilátů 29-073-H Platný 3
Pracovník výroby ovocných koncentrátů 29-049-H Platný 3
Pracovník výroby ovocných nápojů 29-074-H Platný 3
Pracovník výroby ovocných pomazánek 29-050-H Platný 3
Prodej výsekového masa, masných výrobků, drůbežího masa, drůbežích výrobků, králíků, zvěřiny a ryb 29-018-H Platný 3
Přeprava a ustájení jatečných zvířat 29-017-H Platný 3
Příjem surovin pro výrobu potravin 29-089-H Platný 3
Příjem surovin pro výrobu potravin a krmiv 29-009-H Platný 3
Řemeslná výroba perníků 29-042-H Platný 3
Řemeslné zpracování čokolády 29-016-H Platný 3
Samostatný technik pro kontrolu jakosti a hygieny v krmivářství 29-064-R Platný 6
Samostatný technik pro řízení jakosti a hygieny v krmivářství 29-063-R Platný 6
Samostatný technik pro řízení výroby v krmivářství 29-062-R Platný 6
Samostatný technolog v krmivářství 29-061-R Platný 6
Skladování a distribuce potravin 29-091-H Platný 3
Skladování a distribuce potravin a krmiv 29-011-H Platný 3
Skladování, balení a expedice mlýnských výrobků 29-040-H Platný 3
Specialista poradenství a prodeje krmných směsí 29-033-T Platný 7
Specialista poradenství a prodeje potravinářských surovin 29-057-T Platný 7
Sýrař 29-037-H Platný 3
Technik mlýnské laboratoře 29-084-M Platný 4
Technik pro kontrolu kvality a bezpečnosti potravin v konzervárenství 29-093-M Platný 4
Technik pro kontrolu kvality a bezpečnosti potravin v masném průmyslu 29-077-M Platný 4
Technik pro kontrolu kvality a bezpečnosti potravin v mlékárenství 29-080-M Platný 4
Technik pro kontrolu kvality a bezpečnosti potravin v pekárenství 29-095-M Platný 4
Technik pro řízení kvality a hygieny v potravinářství 29-041-M Platný 4
Technik pro řízení výroby těstovin 29-086-M Platný 4
Technik pro řízení výroby v konzervárenství 29-076-M Platný 4
Technik pro řízení výroby v lihovarnictví 29-075-M Platný 4
Technik pro řízení výroby v masném průmyslu 29-078-M Platný 4
Technik pro řízení výroby v mlékárenství 29-082-M Platný 4
Technik pro řízení výroby v pekárenství 29-097-M Platný 4
Technolog v mlékárenské a sýrařské výrobě 29-081-M Platný 4
Technolog v pekárenství 29-096-M Platný 4
Technolog zpracování masa 29-079-M Platný 4
Vinař 29-060-H Platný 3
Výroba a zpracování modelovací a marcipánové hmoty 29-008-H Platný 3
Výroba chleba a běžného pečiva 29-001-H Platný 3
Výroba jemného pečiva 29-002-H Platný 3
Výroba karamelových a kandytových výrobků 29-015-H Platný 3
Výroba knedlíků v potravinářství 29-072-H Platný 3
Výroba konzerv 29-024-H Platný 3
Výroba lahůdek 29-030-H Platný 3
Výroba majonéz a omáček 29-029-H Platný 3
Výroba masných výrobků a drůbežích masných výrobků 29-023-H Platný 3
Výroba nečokoládových cukrovinek 29-046-H Platný 3
Výroba perníků 29-043-H Platný 3
Výroba potravin 29-090-H Platný 3
Výroba potravin a krmiv 29-010-H Platný 3
Výroba restauračních moučníků 29-012-H Platný 3
Výroba rybích lahůdek 29-028-H Platný 3
Výroba těstovin 29-045-H Platný 3
Výroba trvanlivého pečiva 29-044-H Platný 3
Výroba zákusků a dortů 29-007-H Platný 3
Výroba zmrzlin 29-014-H Platný 3
Zpracování živočišných tuků 29-025-H Platný 3