Uznatelnost kompetencí
Autorizující orgán: | Ministerstvo zemědělství | |
---|---|---|
Skupina oborů: | Potravinářství a potravinářská chemie | |
Povolání: | Pekař | |
Platnost standardu: | Od 30.8.2023 do neomezeně | |
Kvalifikační úroveň: | 3 |
Ověření uznatelnosti kompetencí
Pokud uchazeč úspěšně složil zkoušku z některé profesní kvalifikace, je možné, že prokázal kompetence, které jsou předmětem ověřování i u profesní kvalifikace Pracovník/pracovnice výroby trvanlivého pečiva (kód:29-044-H). Tyto uznatelné kompetence se nemusí u zkoušky ověřovat, pokud to nijak nenaruší celkový průběh zkoušky.
Pro zjištění, které kompetence profesní kvalifikace Pracovník/pracovnice výroby trvanlivého pečiva (kód:29-044-H) jsou uznatelné, zadejte kódy nebo názvy profesních kvalifikací a datum zkoušky.
1. Vyberte kvalifikace
Kód | Název | Datum zkoušky | |
---|---|---|---|
Odebrat |