Další informace
Autorizující orgán: | Ministerstvo zemědělství | |
---|---|---|
Skupina oborů: | Potravinářství a potravinářská chemie | |
Povolání: | Pracovník výroby mléčných produktů | |
Platnost standardu: | Od 17.10.2023 do neomezeně | |
Kvalifikační úroveň: | 3 |
Úplné profesní kvalifikace
Úplnou profesní kvalifikací rozumíme způsobilost vykonávat celé určité povolání, lze ji poskládat z určité kombinace profesních kvalifikací. Pokud pro dané povolání připravuje obor vzdělání, je získání úplné profesní kvalifikace podmíněno složením závěrečné nebo maturitní zkoušky v daném oboru.
Úplnou profesní kvalifikaci Pracovník výroby mléčných produktů (29-99-H/03) lze prokázat předložením osvědčení o získání některé z uvedených profesních kvalifikací nebo skupin profesních kvalifikací . |
|||
---|---|---|---|
Mlékař/mlékařka | 29-036-H | 3 | |
Sýrař/sýrařka | 29-037-H | 3 | |
Faremní zpracovatel/zpracovatelka mléka | 29-085-H | 3 | |
Zobrazit historické |
Vztahy s dalšími kvalifikacemi
Archivní standardy
Platnost od | Platnost do | Schváleno |
---|---|---|
26.4.2016 | 19.8.2020 | 26.4.2016 |
19.6.2020 | 20.10.2022 | 26.5.2020 |
21.10.2022 | 16.10.2023 | 21.10.2022 |