Uznatelnost kompetencí

Autorizující orgán: Ministerstvo zemědělství
Skupina oborů: Potravinářství a potravinářská chemie
Povolání: Pracovník výroby nálevů pro sterilovanou zeleninu a ovoce
Platnost standardu: Od 27.10.2023 do neomezeně
Kvalifikační úroveň: 3

Ověření uznatelnosti kompetencí

Pokud uchazeč úspěšně složil zkoušku z některé profesní kvalifikace, je možné, že prokázal kompetence, které jsou předmětem ověřování i u profesní kvalifikace Pracovník/pracovnice výroby nálevů pro sterilovanou zeleninu a ovoce (kód:29-048-H). Tyto uznatelné kompetence se nemusí u zkoušky ověřovat, pokud to nijak nenaruší celkový průběh zkoušky.

Pro zjištění, které kompetence profesní kvalifikace Pracovník/pracovnice výroby nálevů pro sterilovanou zeleninu a ovoce (kód:29-048-H) jsou uznatelné, zadejte kódy nebo názvy profesních kvalifikací a datum zkoušky.

1. Vyberte kvalifikace

Vybrané kvalifikace
Kód Název Datum zkoušky  
Odebrat