Další informace
Autorizující orgán: | Ministerstvo zemědělství | |
---|---|---|
Skupina oborů: | Potravinářství a potravinářská chemie | |
Platnost standardu: | Od 17.10.2023 do neomezeně | |
Kvalifikační úroveň: | 3 |
Úplné profesní kvalifikace
Úplnou profesní kvalifikací rozumíme způsobilost vykonávat celé určité povolání, lze ji poskládat z určité kombinace profesních kvalifikací. Pokud pro dané povolání připravuje obor vzdělání, je získání úplné profesní kvalifikace podmíněno složením závěrečné nebo maturitní zkoušky v daném oboru.
Úplnou profesní kvalifikaci Konzervář (29-99-H/06) lze prokázat předložením osvědčení o získání některé z uvedených skupin profesních kvalifikací . |
|||
---|---|---|---|
Obsluha zařízení pro konzervaci potravin tepelným ošetřením | 29-066-H | 3 | |
Obsluha zařízení pro konzervaci potravin zmrazováním | 29-065-H | 3 | |
Pracovník/pracovnice výroby ovocných pomazánek | 29-050-H | 3 | |
Zobrazit historické |
Vztahy s dalšími kvalifikacemi
Archivní standardy
Platnost od | Platnost do | Schváleno |
---|---|---|
24.10.2014 | 19.8.2020 | 24.10.2014 |
19.6.2020 | 16.10.2023 | 26.5.2020 |