Úplná profesní kvalifikace
Skupina oborů: | Potravinářství a potravinářská chemie |
---|---|
Povolání: | Řezník a uzenář |
Vztahy s dalšími kvalifikacemi
Úplná profesní kvalifikace Řezník-uzenář (kód:29-56-H/01) je rozvíjena profesní kvalifikací Porážení, jatečné opracování a porcování drůbeže (kód:29-022-E) .
Úplná profesní kvalifikace Řezník-uzenář (kód:29-56-H/01) je rozvíjena profesní kvalifikací Porážení, jatečné opracování a porcování králíků (kód:29-006-E) .
Úplná profesní kvalifikace Řezník-uzenář (kód:29-56-H/01) je rozvíjena profesní kvalifikací Pracovník pro řádné zacházení s malými jatečnými zvířaty na porážkách (kód:29-034-H) .
Úplná profesní kvalifikace Řezník-uzenář (kód:29-56-H/01) je rozvíjena profesní kvalifikací Pracovník pro řádné zacházení s velkými jatečnými zvířaty na porážkách (kód:29-035-H) .
Školní obory
K závěrečné zkoušce z oboru vzdělání Řezník - uzenář (29-56-H/01) lze být připuštěn po předložení osvědčení o získání některé z uvedených skupin profesních kvalifikací . |
|||
---|---|---|---|
|
Balení a expedice masa, drůbežího masa, králíků, zvěřiny a výrobků z nich | 29-026-H | 3 |
|
Výroba masných výrobků a drůbežích masných výrobků | 29-023-H | 3 |
|
Bourání masa | 29-021-H | 3 |
|
Porážka a konečná úprava těl jatečných zvířat | 29-019-H | 3 |
|
Přeprava a ustájení jatečných zvířat | 29-017-H | 3 |
|
Prodej výsekového masa, masných výrobků, drůbežího masa, drůbežích výrobků, králíků, zvěřiny a ryb | 29-018-H | 3 |
Profesní kvalifikace
Úplnou profesní kvalifikaci Řezník-uzenář (29-56-H/01) lze prokázat předložením osvědčení o získání některé z uvedených skupin profesních kvalifikací . |
|||
---|---|---|---|
Balení a expedice masa, drůbežího masa, králíků, zvěřiny a výrobků z nich | 29-026-H | 3 | |
Výroba masných výrobků a drůbežích masných výrobků | 29-023-H | 3 | |
Bourání masa | 29-021-H | 3 | |
Porážka a konečná úprava těl jatečných zvířat | 29-019-H | 3 | |
Přeprava a ustájení jatečných zvířat | 29-017-H | 3 | |
Prodej výsekového masa, masných výrobků, drůbežího masa, drůbežích výrobků, králíků, zvěřiny a ryb | 29-018-H | 3 | |
Zobrazit historické |