Další informace
| Autorizující orgán: | Ministerstvo zemědělství |
|---|---|
| Skupina oborů: | Potravinářství a potravinářská chemie |
| Povolání: | Pracovník výroby mléčných produktů |
| Platnost standardu: | Od 17.10.2023 do neomezeně |
| Kvalifikační úroveň: | 3 |
Úplné profesní kvalifikace
Úplnou profesní kvalifikací rozumíme způsobilost vykonávat celé určité povolání, lze ji poskládat z určité kombinace profesních kvalifikací. Pokud pro dané povolání připravuje obor vzdělání, je získání úplné profesní kvalifikace podmíněno složením závěrečné nebo maturitní zkoušky v daném oboru.
|
Úplnou profesní kvalifikaci Pracovník výroby mléčných produktů (29-99-H/03) lze prokázat předložením osvědčení o získání některé z uvedených profesních kvalifikací nebo skupin profesních kvalifikací . |
|||
|---|---|---|---|
| Mlékař/mlékařka | 29-036-H | 3 | |
| Sýrař/sýrařka | 29-037-H | 3 | |
| Faremní zpracovatel/zpracovatelka mléka | 29-085-H | 3 | |
Archivní standardy
| Platnost od | Platnost do | Schváleno |
|---|---|---|
| 26.4.2016 | 19.8.2020 | 26.4.2016 |
| 19.6.2020 | 20.10.2022 | 26.5.2020 |
| 21.10.2022 | 16.10.2023 | 21.10.2022 |