Vybrané obory kvalifikace

  • Potravinářství a potravinářská chemie

    1 2 3 4 5 6 7 8

    Vašemu výběru odpovídá 15 úplných profesních kvalifikací

    Název úplné profesní kvalifikace Kód Úroveň
    Cukrář 29-99-H/15
    Cukrář/cukrářka pro výrobu restauračních moučníků 29-012-H 3
    Cukrář/cukrářka pro výrobu zákusků a dortů 29-007-H 3
    Pracovník/pracovnice výroby jemného pečiva 29-002-H 3
    Cukrovarník 29-99-H/12
    Manipulant/manipulantka surovárny 29-056-H 3
    Manipulant/manipulantka v rafinerii cukru – krystalizaci 29-088-H 3
    Konzervář 29-99-H/06
    Obsluha zařízení pro konzervaci potravin tepelným ošetřením 29-066-H 3
    Obsluha zařízení pro konzervaci potravin zmrazováním 29-065-H 3
    Pracovník/pracovnice výroby ovocných pomazánek 29-050-H 3
    Lahůdkář 29-99-H/01
    Pracovník/pracovnice výroby lahůdek 29-030-H 3
    Pracovník/pracovnice výroby majonéz a omáček 29-029-H 3
    Pracovník/pracovnice výroby rybích lahůdek 29-028-H 3
    Mlynář 29-99-H/02
    Obsluha mlýnských strojů 29-038-H 3
    Obsluha zařízení sil 29-039-H 3
    Skladník, balič a expedient / skladnice, balička a expedientka mlýnských výrobků 29-040-H 3
    Pekař 29-99-H/14
    Pekař/pekařka chleba a běžného pečiva 29-001-H 3
    Pracovník/pracovnice výroby jemného pečiva 29-002-H 3
    Pivovarník-sladovník 29-99-H/13
    Pracovník/pracovnice spilky a pivovarského sklepa 29-100-H 3
    Pracovník/pracovnice stáčíren piva 29-099-H 3
    Pracovník/pracovnice varny pivovaru 29-059-H 3
    Pracovník výroby mléčných produktů 29-99-H/03
    Mlékař/mlékařka 29-036-H 3
    Sýrař/sýrařka 29-037-H 3
    Faremní zpracovatel/zpracovatelka mléka 29-085-H 3
    Řezník-uzenář 29-99-H/18
    Balič a expedient / balička a expedientka masa, drůbeže, králíků, zvěřiny a výrobků z nich 29-026-H 3
    Bourač/bouračka masa 29-021-H 3
    Pracovník/pracovnice porážky a konečné úpravy těl jatečných zvířat 29-019-H 3
    Pracovník/pracovnice přepravy a ustájení jatečných zvířat 29-017-H 3
    Prodavač/prodavačka výsekového masa, masných výrobků, drůbežího masa, drůbežích výrobků, králíků, zvěřiny a ryb 29-018-H 3
    Řezník-uzenář / řeznice-uzenářka pro výrobu masných výrobků a drůbežích masných výrobků 29-023-H 3
    Technik pro mlékárenství 29-99-M/05
    Technik/technička pro kontrolu kvality a bezpečnosti potravin v mlékárenství 29-080-M 4
    Technolog/technoložka v mlékárenské a sýrařské výrobě 29-081-M 4
    Technik v konzervárenství 29-99-M/11
    Technik/technička pro kontrolu kvality a bezpečnosti potravin v konzervárenství 29-093-M 4
    Technolog/technoložka v konzervárenství 29-094-M 4
    Technik v masném průmyslu 29-99-M/07
    Technik/technička pro kontrolu kvality a bezpečnosti potravin v masném průmyslu 29-077-M 4
    Technolog/technoložka zpracování masa 29-079-M 4
    Technik v mlynářství 29-99-M/08
    Technik/technička mlýnské laboratoře 29-084-M 4
    Technolog/technoložka mlýnské výroby 29-083-M 4
    Technik v pekárenství 29-99-M/09
    Technik/technička pro kontrolu kvality a bezpečnosti potravin v pekárenství 29-095-M 4
    Technolog/technoložka v pekárenství 29-096-M 4
    Výrobce potravin 29-99-H/17
    Pracovník/pracovnice příjmu surovin pro výrobu potravin 29-089-H 3
    Pracovník/pracovnice výroby potravin 29-090-H 3
    Skladník a distributor / skladnice a distributorka potravin 29-091-H 3